Teak_marin_flexiteek_footer
Teak_marin_flexiteek_footer

FLEXITEEK 2G

DE NIEUWE GENERATIE DECKING

Flexiteek 2G – De nieuwe generatie decking

Na twee jaar onderzoek lanceert Flexiteek de tweede generatie synthetische teak decking, met verrassend veel voordelen. Duurzamer, onderhoudsvriendelijker, lichter in gewicht, voordeliger en – letterlijk en figuurlijk! – koeler dan echt teak.

Traditioneele Composite Decking

KOELT 30% SNELLER – 35% MINDER GEWICHT – BETER

KOEL!

Dankzij innovatieve productiemethoden koelt Flexiteek 2G 30% sneller dan traditionele synthetische deckingmaterialen, zodat u er comfortabel met blote voeten op kunt lopen – mede dankzij de praktische anti-slipafwerking, die zijn diensten bewijst in zowel droge als natte omstandigheden. Het voelt als echt hout, maar dan koeler, en het is ook optisch niet te onderscheiden van teak.

Voordelen Flexiteek

LICHTER EN DUS SNELLER

Bovendien weegt Flexiteek 2G maar liefst 35% minder dan vergelijkbare synthetische systemen, waardoor u nog sneller over het water schiet.Flexiteek 2G is slechts 5 mm dik en weegt slechts 4,5 kg per m2.

BETER EN DUURZAMER

Flexiteek 2G wordt gemaakt van ftalaat-vrije weekmakers volgens de richtlijnen van REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of CHemicals) en is 100% recyclebaar. Het verkleurt niet en hoeft niet geschrobd of geolied te worden. Wanneer het dek er na een paar jaar niet meer zo schoon uitziet, hoeft u er alleen maar even de hogedrukspuit op te zetten. Op het deckingsmateriaal zit 5 jaar garantie.

TRADITIONEEL EN MODERN DESIGN

Flexiteek 2G is verkrijgbaar in een natuurlijke teak look – geborsteld, gebleekt of verweerd – maar ook in modern off-white en zwart. De kleuren zijn UV-bestendig en zullen dus niet verweren of vervagen. Waar uw keuze ook naar uitgaat, Flexiteek zorgt dat het design bij uw boottype past en wordt aangebracht met onze internationaal gewaardeerde expertise.

KLEUREN

Flexiteek behoudt de kleur die u kiest.

Echt teak komt in 3 kleuren, de nieuwe teak kleur, vergrijsd na een aantal maanden en een lichte teak kleur nadat u uren aan het schrobben bent geweest. Flexiteek komt in dezelfde kleuren om teak na te bootsen, maar in tegenstelling tot teak, blijft Flexiteek de gekozen kleur houden zonder schuren en eindeloos onderhoud. Tevens wordt Flexiteek niet beperkt door de natuur! Wat dacht u van een zwarte plank voor een Rib of werkboot. Of een witte plank met grijze naden voor moderne schepen of trendy badkamers.

DISCLAIMER:
Werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleur op uw scherm vanwege de monitor vanwege eventuele kleur beperkingen en kleurvariaties.

Flexiteek Kleuren

Flexiteek Kleuren (van links naar rechts):

  • Flexiteek Carbon (grijze en witte voegen)
  • Flexiteek Off-White (grijze en zwarte voegen)
  • Flexiteek Grey (zwarte en witte voegen)
  • Flexiteek Scrubbed (zwarte, witte of grijze voegen)
  • Flexiteek Weathered (zwarte, witte of grijze voegen)
  • Flexiteek Walnut (zwarte en witte voegen)
  • Flexiteek Bleached (zwarte en witte voegen)
  • Flexiteek Teak (zwarte, witte en grijze voegen)
  • Flexiteek Faded (zwarte en witte voegen)
  • Flexiteek Vintage (zwarte en witte voegen)